Produkter

Herunder finder du en kort beskrivelse af nogle af anvendelsesmulighederne for vores produkter og mulighed for download af tekniske datablade.

Mulighederne er faktisk endnu flere …

Kontakt os og få vejledning og en snak om hvordan 100% upcycling kan blive en del af netop dit projekt.

Durapor

Celleglasgranulat

Durapor® celleglasgranulat er et letfyldsmateriale i størrelsen 10/65 med overlegne geotekniske egenskaber og høj trykstyrke. Med en friktionsvinkel på 45° kan selv de mest udfordrende opbygninger konstrueres med et minimum af støttekonstruktioner.

Durapor® finder anvendelse i alle slags fundamenter, i alle anlæg og under alle slags belægninger. Ved anlægsopgaver på blød bund kan anvendelse af Durapor® erstatte andre grundforstærkningsforanstaltninger, herunder minimere bortkørsel af jord, ligesom granulatet er meget anvendeligt ved dræningsopgaver og under permeable belægninger.

Med en densitet på kun ca. 180 kg/m3 bidrager Durapor® til at nedbringe statiske laster i alle slags konstruktioner og forbedrer den samlede projektøkonomi.

Glapor

Celleglasgranulat

Glapor® celleglasgranulat er et økonomisk fordelagtigt alternativ til Durapor® med en densitet på kun ca.120 kg/m3. Glapor® celleglasgranulat anvendes når hensyn til vægt er vigtigst. og har en hel del produktegenskaber til fælles med Durapor® .

Glapor

Celleglasplader

Glapor® celleglasplader leveres i flere tykkelser og kvaliteter og kan anvendes til mange formål. Lav egenvægt og gode isoleringsegenskaber kombineret med høj trykstyrke gør Glapor® særligt velegnet til tagkonstruktioner hvor der er høje krav til isolering og lang levetid. Glapor® leveres skræddersyet og kileskåret for optimalt fald mod tagnedløb m.v. Glapor® kan med den lave egenvægt også bidrage til at nedbringe statiske laster og forbedre den samlede projektøkonomi.

Glapor® kan også anvendes som både bagmur og facader hvor lette og smalle konstruktioner med høje isoleringskrav indgår i designfornyelser indenfor alle typer bygge- og anlægsprojekter.

Glapor celleglasplader fås i flere kvaliteter:
PG 600: Egenvægt 130 kg/m3. Trykstyrke 600 kPa
PG 900.2: Egenvægt 135 kg/m3. Trykstyrke 900 kPa
PG 1000: Egenvægt 135 kg/m3. Trykstyrke 1000 kPa

Standardmål 800 x 600 mm. i tykkelserne 30,40,60,80,100,120 og140 mm. Specialmål leveres på forespørgsel.

DC byggesystemer®

Dansk Celleglas tilbyder byggesystemer der kombinerer Durapor® og Glapor® samt andre materialer, der tilsammen udgør et bæredygtigt alternativ til konventionelle metoder.

Eksempelvis kombinationen af Durapor® og Glapor® til dræningsopgaver og fundamenter til erstatning for singles, fundablokke og grus.

I tæt samarbejde med bygherres eller totalentreprenørs rådgiver bistår Dansk Celleglas med rådgivning om valg af materialekombinationer til løsning af opgaverne med dokumentation for eftervisning af den valgte konstruktion.

Job Vi søger!

Industrivej 1 / DK-4200 Slagelse / Denmark
Tlf.: +45 35 10 00 07 / Mail: info@danskcelleglas.dk

Cookie- og persondatapolitik / Copyright Ⓒ 2024 danskcelleglas.dk